LOCAL MOTORS

Local Motors spaja dizajnere, inženjere i inovatore na jednom mestu koji sarađuju sa ciljem da isporuče tržištu specijalna vozila, jedno od tih vozila je Rally Fighter – 430 konjskih snaga na putu, automobil za reli trke koji koristi prednosti LOCTITE za vožnju u esktremnim uslovima.Pogledajte video uspešne primene

New Holland

New Holland nudi zemljoradnicima i poljoprivredi više od 80 proizvodnih linija i preko 300 modela traktora, kombajna i dodatnih priključaka koji su jednostavni za upravljanje. New Holland koristi više od 20 LOCTITE proizvoda za osiguranje navoja, proizvoda za zaptivanje prirubnica, masa za učvršćivanje i proizvoda za zaptivanje cevnih navoja kako bi osigurali maksimalnu otpornost na vibracije, zaštitu od korozije, sprečavanje curenja i povećanje pouzdanosti.

Pogledajte video uspešne primene

4moms

4moms je posvećen razvoju inovativnih proizvoda za bebe koji čine život lakšim za roditelje. Uz pomoć rešenja koja nose najvrednije blago, 4moms koristi LOCTITE proizvode za osiguranje navoja kako bi njihovi proizvodi mogli bezbedno i pouzdano da funkcionišu. LOCTITE proizvodi za trenutno lepljenje se koriste na delovima koji se teško lepe. Od osiguranja navoja do trenutnog lepljenja, 4moms se oslanja na LOCTITE kako bi osigurali uspeh.

Pogledajte video uspešne primene

Polaris

Polaris se oslanja na LOCTITE lepkove kako bi osigurali da njihove motorne sanke izdrže surove uslove ekstremnih sportova. Sa skoro 60 godina iskustva u sistemskom inženjeringu, Polaris dizajnira i proizvodi inovativna motorizovana vozila visokih performansi širom sveta, uključujući motorne sanke, rekreativna, uslužna i vojnaterenska vozila i motocikle.


Pogledajte video uspešne primene